Anton Mauvestraat 11 Tel: 06-51813872
6717JA Ede info@bierevents.nl

Biertrips


Boek een biertrip bij Bierevents en ga voor voluit genieten van de Belgische biercultuur! Met een bezoek aan één of meerdere bierbrouwerijen, biercafé's en gespecialiseerde bierrestaurants. Je overnacht in geselecteerde hotels of B&B's. Bij Bierevents boek je biertrips met een optimale bierbeleving! 


Biertrips van Bierevents
 • Weekend West-Vlaanderen 
  Bezoek de streek van het bekendse trappistenbier van Westvleteren, verken de hopregio rond Poperinge, neem een kijkje in een bijzondere brouwerij, geniet hier van speciaalbier en neem plaats in een hoogaangeschreven bierrestaurant. Lees verder over het bierweekend West-Vlaanderen.  
 • 3 daagse Ardennenreis
  Bezoek de ruïnes van een oud trappistenklooster bij Orval, doe mee met de rondleiding bij brouwerij van La Chouffe, en kijk hoe het er aan toegaat in de kleine brouwerij van Interpol. Overnachting in bijzonder B&B. Lees verder over 
  de 3-daagse Ardennenreis.
 • 2 of 3-daagse citytrip Brugge & Bier
  Bezoek twee bierbrouwerijen en ontdek 5 fantastische en zeer gevarieerde biercafé's. Je krijgt veel biertips mee. Geniet van de prachtige historische stad en overnacht in een hotelletje op een bijzondere bierlocatie! 
  Lees verder over de citytrip Brugge & Bier

Algemeen 

Alle reizen zijn te boeken voor 2 of meer personen. Elke reis is met eigen vervoer.
Het komt wel eens voor dat we af moeten wijken van het programma, bijvoorbeeld omdat iets al volgeboekt is of vanwege lokale festiviteiten. Bierevents stemt dan de alternatieven met je af. 
Bierevents zoekt de leukste overnachtingsadressen uit  voor jouw als bierliefhebber, en reserveert je bezoeken aan bierbrouwerijen en restaurants. 
Na betaling van de reissom krijg je gedetailleerde informatie toegestuurd.

Maak het jezelf gemakkelijk en boek een compleet bierprogramma bij Bierevents
Zelf een leuk bierweekend  regelen lijkt gemakkelijker dan het is. Brouwerijen zijn vaak zeer beperkt toegankelijk voor publiek, of alleen voor grote groepen, dus een bezoek vraagt een grondige voorbereiding of directe contacten. Maar je hoeft niet zelf dagenlang te puzzelen en te mailen om een sluitend programma samen te stellen. Laat Bierevents het regelen, en laat je verrassen en geniet volop van je biertrip!

Cadeau
Wil je een bierliefhebber blij maken? Geef een weekendtrip België cadeau, met een gevarieerd bierprogramma van Bierevents.

 

Nieuws

29.11.17 -   De leukste bierreis naar Brugge boek je bij Bierevents!  Bier- en B
28.11.17 - De hopteelt floreert in Nederland. Daarom nam Bierevents in 2017 het initiat
20.09.17 - Govert Kreuk beleefde met andere leden van hopcrew De Molen een VIP-treat bij
20.09.17 -   De regionale krant De Stentor besteedt ook aandacht aan de hopoogst 2017
13.09.17 -   Met 4 zakken Willamette hop en 6 zakken Chinook kon Henk Wesselink maand
13.09.17 -   De hopoogst staat voor heel veel hopbellen die van heel hoog komen, heel
03.08.17 -   Op het hopveld in Epe ontwikkelt de hop sinds eind juli weer de eerste h
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | > »