Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Amerikaanse hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Aanvragen bierreizen weer mogelijk vanaf november 2022!

Van mei 2022 tot en met oktober 2022 zijn we zelf op bierreis op verschillende plekken in Europa. In deze periode organiseren we geen bierreizen meer. Je kunt een aanvraag indienen voor de periode vanaf november 2022. 

Boek een bierreis bij Bierevents en geniet volop van de Belgische biercultuur! Bezoek één of meerdere bierbrouwerijen, biercafé’s en gespecialiseerde bierrestaurants. Ga voor een heerlijk weekendje weg en laat je verrassen. Doe geen moeite een passend hotel of B&B te vinden; wij regelen dat voor je. Bij Bierevents boek je biertrips met een programma samengesteld door een gepassioneerde bierkenner. Hij heeft voor jou de leukste adresjes uitgezocht en gereserveerd.

Bierreis Brugge Stad2 of 3-daagse citytrip Brugge & Bier

Bezoek twee bierbrouwerijen en ontdek 5 fantastische en zeer gevarieerde biercafé’s. Je krijgt veel biertips mee. Ga op reis en geniet van de prachtige historische stad en overnacht in een hotelletje op een bijzondere bierlocatie! Zie bierreis Brugge & Bier

Weekend West-Vlaanderen

Bezoek de streek van het bekendse trappistenbier van Westvleteren en strijk neer in het proeflokaal van deze trappist. Verken de hopregio rond Poperinge, rijd langs indrukwekkende hopvelden. Neem een kijkje in een bijzondere brouwerij. Geniet  van speciaalbier en laat je culinair vertroetelen in een hoogaangeschreven bierrestaurant. Zie bierweekend West-Vlaanderen.

Algemene informatie over jouw bierreis

Bierreis Brugge bourgogne des FlandresBierevents zoekt de leukste overnachtingsadressen uit voor jouw als bierliefhebber, en reserveert je bezoeken aan bierbrouwerijen en restaurants.
Je kunt de reizen in alle seizoenen maken.
Na betaling van de reissom krijg je gedetailleerde informatie toegestuurd.Alle reizen zijn te boeken voor 2 of meer personen. Elke reis is met eigen vervoer.
Het komt wel eens voor dat we af moeten wijken van het programma, bijvoorbeeld omdat iets al volgeboekt is. Of omdat lokale festiviteiten meer of minder mogelijkheden bieden. Bierevents stemt dan de alternatieven met je af. Doel is altijd: een geweldige biertrip!

Compleet bierprogramma bij Bierevents

Zelf een leuk bierweekendprogramma in elkaar zetten lijkt gemakkelijker dan het is. Want brouwerijen zijn vaak zeer beperkt toegankelijk voor publiek, of alleen voor grote groepen of via directe contacten. Dus een bezoek vraagt een grondige voorbereiding. Maar je hoeft niet zelf dagenlang te puzzelen en te mailen om een sluitend programma samen te stellen. Laat Bierevents het regelen, en laat je verrassen en geniet volop van je biertrip!

Bekijk en boek onze citytrip Brugge en Bier!