Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten te koop Hopplanten kopen voor je eigen bier Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017 Amerikaanse hopplanten te koop Mooie hopoogst 2016 Platform Nederlandse Hoptelers gestart Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hulp gezocht voor hopoogst 2018 Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie

Boek een bierreis bij Bierevents en genieten volop van de Belgische biercultuur! Met een bezoek aan één of meerdere bierbrouwerijen, biercafé’s en gespecialiseerde bierrestaurants. Je overnacht in geselecteerde hotels of B&B’s. Bij Bierevents boek je biertrips met een optimale bierbeleving!

Bierreis Brugge Stad2 of 3-daagse citytrip Brugge & Bier 

Bezoek twee bierbrouwerijen en ontdek 5 fantastische en zeer gevarieerde biercafé’s. Je krijgt veel biertips mee. Geniet van de prachtige historische stad en overnacht in een hotelletje op een bijzondere bierlocatie! Zie bierreis Brugge & Bier

Weekend West-Vlaanderen

Bezoek de streek van het bekendse trappistenbier van Westvleteren en strijk neer in het proeflokaal van deze trappist. Verken de hopregio rond Poperinge, rijd langs indrukwekkende hopvelden. Neem een kijkje in een bijzondere brouwerij. Geniet  van speciaalbier en neem plaats in een hoogaangeschreven bierrestaurant. Zie bierweekend West-Vlaanderen.

3-daagse bierreis ArdennenRondleiding bij Brasserie d'Achouffe Ardennen

Bezoek de ruïnes van een oud trappistenklooster bij Orval, doe mee met de rondleiding bij brouwerij van La Chouffe, en kijk hoe het er aan toegaat in de kleine brouwerij van Interpol. Overnachting in bijzonder B&B. Lees verder over de 3-daagse bierreis Ardennen.

Algemene informatie over jouw bierreis

Bierreis Brugge bourgogne des FlandresBierevents zoekt de leukste overnachtingsadressen uit voor jouw als bierliefhebber, en reserveert je bezoeken aan bierbrouwerijen en restaurants.
Na betaling van de reissom krijg je gedetailleerde informatie toegestuurd.Alle reizen zijn te boeken voor 2 of meer personen. Elke reis is met eigen vervoer.
Het komt wel eens voor dat we af moeten wijken van het programma, bijvoorbeeld omdat iets al volgeboekt is. Of omdat lokale festiviteiten meer of minder mogelijkheden bieden. Bierevents stemt dan de alternatieven met je af.

Compleet bierprogramma bij Bierevents

Zelf een leuk bierweekendprogramma in elkaar zetten lijkt gemakkelijker dan het is. Brouwerijen zijn vaak zeer beperkt toegankelijk voor publiek, of alleen voor grote groepen of via directe contacten. Dus een bezoek vraagt een grondige voorbereiding. Maar je hoeft niet zelf dagenlang te puzzelen en te mailen om een sluitend programma samen te stellen. Laat Bierevents het regelen, en laat je verrassen en geniet volop van je biertrip!