Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten te koop Hopplanten kopen voor je eigen bier Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017 Mooie hopoogst 2016 Amerikaanse hopplanten te koop Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Prachtige hopoogst 2015 Gevarieerde bierproeverij in Elburg Nederlandse hoptelers komen bijeen

Doe een originele en afwisselende bierreis Ardennen. Ontdek de oorsprong van trappistenbier.  En bezoek heel verschillende brouwerijen. Bezoek Orval met de prachtige ruïnes van het oude trappistenklooster. Breng een bezoek aan de brouwerij van La Chouffe en verblijf bij het bijzondere Interpol, de kleinste brouwerij van België. En tussen de bier highlights door geniet je van de prachtige Ardennen!

Programma bierreis Ardennen

Notre Dame D OrvalDag 1:
Aankomst en overnachting
Dag 2:
– Bezoek aan brouwerij La Chouffe, met een rondleiding en proeverij van vier bieren
– Bezoek aan de kleinste brouwerij van België, Interpol, met bierdiner en overnachting in een sfeervol B&B.
Dag 3:
– Bezoek aan abdij Notre Dame d’Orval met proeverij en Orval-lunch.

Rondleiding bij Brasserie d'Achouffe Ardennen

Prijzen bierreis Ardennen bierreis

Aantal personenTotaalprijs Prijs PP
2448224
3672224
4896224
5995199
61194199
71393199
81592199

Prijzen op basis van eigen vervoer. Prijzen inclusief btw

Inclusief
Genieten van Orval bier en Orval Kaasbrouwerijbezoek inclusief degustatie bieren bij La Chouffe en Interpol, bierdiner op dag 1, overnachtingen met ontbijt, bezoek aan Orval, alle reisinformatie.

Exclusief
lunches, diner op dag 2, overige dranken, alle overige niet genoemde zaken.

Kies voor een bierreis bij Bierevents, als je voor gemak gaat
Brouwerijen zijn vaak zeer beperkt geopend voor publiek, of alleen voor grote groepen, dus een bezoek vraagt een grondige voorbereiding of directe contacten. Henk Wesselink, de gepassioneerde bierkenner van Bierevents heeft veel bierreizen in de Ardennen gedaan, en weet waar je moet zijn! Je hoeft niet dagenlang te puzzelen en te mailen/bellen om een sluitend programma samen te stellen. Laat dat maar aan Henk over. Hij regelt het voor je, en jouw rol is: alleen nog maar te genieten!

Bierreis Ardennen

Bierreis Ardennen boeken

Wil je deze reis boeken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op