Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Amerikaanse hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Goed georganiseerd weekend in Brugge

“Ik wilde nog even reactie geven op ons bierweekend van afgelopen weekend. Als eerste Fort Lapin bezocht. Mooie uiteenzetting gehad van brouwer Kristoff en een paar lekkere bieren gedronken. Hij nam rustig alle tijd voor ons.
Daarna nog wat gedronken op een terrasje wat we op de terugwandeling tegen kwamen. Tegen zessen zijn we afgezakt naar het bierrestaurant. Wij konden daar alvast een biertje drinken alvorens wij aan het diner zouden gaan op zeven uur. Het was druk maar er werd nog wat plek voor ons gereserveerd.
Het diner was ook erg goed en inderdaad redelijke prijzen. We hebben daar gezeten tot laat in de avond. Erg gezellig.
Het hotel is zeker ook een aanrader. Mooi hotel, mooie kamers en ook ‘s morgens een prima ontbijt. Als ik nog eens in Brugge ben, ga ik daar zeker overnachten.
Zondagochtend naar de Halve Maan gewandeld. Ook dit was een interessante rondleiding met na afloop een lekker zot biertje. Heel anders dan Fort Lapin. Mooie tegenstelling. In de loop van de middag zijn wij weer op de trein gestapt en huiswaarts gereisd. Al met al was het een zeer geslaagd weekend en alles was erg goed georganiseerd.”
Martin (mei 2017)

Een feestje om hier in Brugge te zijn

“Wat een feestje om hier te zijn in het door jou aanbevolen hotel in Brugge. Je hebt geen woord teveel gezegd. Kwaliteit is prima, aardige mensen en een prima kamer. Het restaurant was ook top, fijn dat je dat hebt gereserveerd voor ons. De bierbrouwerijen zijn eveneens zeer de moeite waard. Overigens hartelijke groeten terug van Kristof… Voor nu bierrijke groeten uit een ietwat grijs Brugge.”
Irene (maart 2017)