Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

14.04.17  Bierevents heeft weer Amerikaanse hopplanten te koop. Ze zijn gewild bij hobbybrouwers en particulieren. Vanaf nu kun je de hopplanten op afspraak afhalen in Epe. En het fijne is dat het allemaal planten zijn die in 2016 opgekweekt zijn. In 2017 kun je er al een aardige hopopbrengst van verwachten! 

Verkrijgbare hopplanten

De voorraad bestaat momenteel uit:

  • Cascade
  • Chinook
  • Centennial
  • Wilamette

Alle soorten krijgen dit jaar al hopbellen. Hoeveel gewicht aan bellen dat wordt, is afhankelijk van de plant, de standplaats, de ruimte, de voeding etc.

Lees op de pagina Tips voor het verbouwen van hop meer over de eisen van de hopplanten en waar je allemaal op kunt letten om ze het naar de zin te maken.

Hopplanten bestellen

De hopplanten kosten 10 eur per stuk. Wil je er een paar bestellen? Stuur een e-mail naar hopplanten@gmail.com en vermeld het soort en aantal planten waar je belangstelling voor hebt.  Je kunt de planten ophalen op afspraak in Epe. Je ontvangt altijd snel een reactie op je mail, uiterlijk binnen 24 uur.