Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Wil je serieus  een hopveld starten? Meer weten over bemesting, materialen en planten? Wil je weten waar je je materiaal goed kunt aanschaffen? Maak hiervoor gebruik van het advies van Bierevents.  Aan deze dienst zijn kosten verbonden. Als je deskundig advies wilt voor commerciële verbouw van hop, neem je telefonisch contact  op met Henk Wesselink van Bierevents over je ideeën. In overeenstemming met je wensen, maakt Henk dan een offerte voor je.

Henk Wesselink vertelt over de groei van hop
Henk Wesselink vertelt over de groei van hop

Je kunt in Nederland allerlei soorten hop verbouwen. Via Bierevents kun je voor aantrekkelijke prijzen hopplanten inkopen. Bierevents is officieel verdeler voor de Nederlandse markt voor A-plus Hops in Engeland, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het het kweken van hopplanten voor de professionele hopteelt. A-plus levert wereldwijd planten van topkwaliteit. Hoptelers kiezen voor A-plus omdat ze gecertificeerde, virusvrije planten leveren. Ze kweken in een gebied waar geen hopvelden zijn, dus het overbrengen van ziektes is uitgesloten, in tegenstelling tot de hopkwekerijen in Poperinge en Beieren bijvoorbeeld. Het bedrijf wordt 4x per jaar geïnspecteerd op ziektes. Bierevents verzamelt de orders van hobbytelers en professionele partijen en bundelt deze tot 1 grote order, waardoor inkopen tegen gunstige prijzen mogelijk is. Daar hebben de Nederlandse telers dan profijt van!

Ervaring Bierevents starten hopveld

Bierevents is in 2011 gestart met een hopveld en het telen van hop voor het brouwen van bier. In 8 jaar tijd heeft Henk Wesselink van Bierevents veel praktijkervaring opgedaan. Ook heeft hij veel kennis opgedaan van Belgische collega hoptelers. Daarnaast heeft hij praktische kennis opgedaan uit handboeken, het bijwonen van seminars, enzovoort.

Doe een beroep op deze kennis en ervaring. Neem contact op met Henk Wesselink van Bierevents.