Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Wil je een hopveld aanleggen en vraag je je af hoe je aan planten en materialen komt? Waarmee je rekening mee moet houden bij het uitzetten van de planten? Henk Wesselink van Bierevents staat je met raad en daad bij! Meld je bij Henk voor advies bij het starten van een hopveld!

Ervaring met hopteelt en hopveld

Bierevents is een van de pioniers op hopgebied in Nederland. In 2011 legde Henk als een van de eersten een hopveld aan in Nederland. Want met Bierevents heeft hij als missie de biercultuur terug te brengen in Nederland, en daar paste een hopveld prima bij!
Het kweken van hop ging niet van meet af aan van een leien dakje, er waren tegenvallers en leermomenten. Door Henk in te schakelen bij het starten van jouw hopveld, neem je al zijn leerevaringen mee! Neem dus contact met ons op om je plannen te delen voor advies voor het starten van een hopveld.

Ook voor hopplanten die heerlijke aromatische hop produceren kun je bij Bierevents terecht. Voor grote orders van hopplanten krijg je korting op je bestelling.
Kijk verder bij alles onder het menu Hop op deze website!