Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Jonge hopplanten groeien hard

25 april 2018. De hop is nu ongeveer 6 weken boven de grond. De hop wil de hoogte in! Hop wil groeien. Daarvoor heeft de hop ruimte en goede grond nodig. Tijd voor de volle grond! Hop kan prima tegen vorst, dus dat het nog kan vriezen is geen enkel punt. April is een uitstekende maand om je planten al in de volle grond te zetten. Dan kunnen zo volop wortelen en bovengronds kunnen ze nog alle kanten op!

Koop goede hopplanten bij Bierevents. Kijk voor het aanbod elders op onze site. Als je een groter aantal hopplanten wilt hebben, bestel ze dan zo vroeg mogelijk. Hopplanten staan nu eenmaal niet altijd klaar op voorraad. Als de kweker weet wat de vraag wordt, kan hij daar op inspelen.

Bekijk het aanbod hopplanten van Bierevents.. Wil je iets anders dit of komend voorjaar? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jong hopblad
April is een goede maand om de frisse hopplanten in de grond te zetten
April: koop je hopplanten nu
Getagd op: