Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

December 2018. Je kunt weer hopplanten bestellen bij Bierevents. We hebben een ruime hoeveelheid Amerikaanse hopplanten op voorraad. Bestel je hopplanten nu. De planten kunnen in maart 2019 de grond in, en een half jaar later heb jij je eerste hopoogst.

Update 2021

Wil je weten welke hopplanten je op dit momente kunt kopen bij Bierevents? Kijk dan op de actuele pagina Hopplanten te koop.

Hopplanten te koop

Hopplanten december 2018

De hopplanten zijn minstens 1 jaar oud en de kans dat ze aanslaan is maximaal. De volgende hoprassen zijn voor particulieren en hobbybrouwers beschikbaar vanaf medio maart:

Amerikaanse hoprassen

  • Willamette: milde, kruidige bloemige aromahop, makkelijk te verbouwen. Willamette is meest geteelde hop in de VS. Geschikt voor alle Amerikaanse ales en porters. Afgeleid van de Engelse Fugle, maar is resistenter.
  • Chinook (citrusaroma, mooie grote bellen)
  • Cascade (populair en resistent ras)
  • Centennial (heel aromatisch, grote bellen, veeleisend in de teelt). Beperkt beschikbaar.

Prijs hopplanten

De hopplanten kosten 10 euro per stuk. We hebben ook een special price als het je niet uitmaakt welk ras het is (50% korting, beperkt aantal planten).

Wil je 10 planten of meer bestellen voor een hopveld, dan gelden andere prijzen. Mail ons voor een offerte.

Zelf hop kweken

Je eigen hop kweken is goed mogelijk. Veel hobbybrouwers gingen je al voor. Hop groeit nog harder dan kool, maar stelt wel eisen aan zon en aan de grond. Hop houdt van een zonnige plek en goede grond. Lees meer Tips voor het verbouwen van hop.

Dus ben je hobbybrouwer en lijkt het je een mooie uitdaging om met je eigen geteelde hop te werken?  Wacht niet langer en  bestel je hopplanten  bij Bierevents, en maak je eerste hopoogst mee in september 2019.

Bestel je hopplanten nu

Bestel je hopplanten: mail naar hopplanten@gmail.com, en vermeld het soort dat je wilt hebben en het aantal planten. En natuurlijk ook je contactgegevens. Je hoort doorgaans nog dezelfde dag van ons!

Hopplanten bestellen voor 2019
Getagd op: