Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten te koop Mooie hopoogst 2016 Amerikaanse hopplanten te koop Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017 Platform Nederlandse Hoptelers gestart Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hulp gezocht voor hopoogst 2018

30 juli 2018.  Gezellige hopcrewavond met enthousiaste vrijwilligers. Waarbij maar weer bleek dat vele handen licht werk maken.

Het hopveld had wat achterstallig onderhoud. Alle hopplanten moesten nog uitgedund worden aan de onderkant. De onderste zijarmen en uitlopers moesten verwijderd worden.  Ook moesten de graskanten weer worden afgestoken. Klussen die vele manuren vragen.

Dank voor hulp

Daarom is Bierevents is heel blij met de helpende handjes. Die waren van Carlo Zaffora, Evan Cohan, Claire Cohan, Betty van de Bunt, Gerda Wesselink. En ook van Bob Molenbroek, Nicole Warners , George Nelis en Hanneke Smit!
In 1 avond flink doorwerken is de klus geklaard!! Cheers!

Kom ook helpen bij de hopoogst

Ook een keer helpen? Op vrijdag 14 september en zondag 9 september is de hopoogst. Een belangrijk en leuk event. Meld je aan!

Vlijtig en fanatiek aan het werk in het hopveld
Vlijtig en fanatiek aan het werk in het hopveld
Uitdunnen van hopranken
Uitdunnen van hopranken
Harde werker van de hopcrew
Harde werker van de hopcrew

 

Proost op de goede afloop
Proost op de goede afloop
Succesvolle avond hopcrew De Molen
Getagd op: