Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

4 juni 2018. Henk Wesselink van Bierevents is hij net terug van een top bezoek  aan Brouwerij De Dolle Brouwers. “Op de biertrip die ik aanbied met Bierevents naar West Vlaanderen breng je ook een bezoek aan De Dolle Brouwers . Een unieke brouwerij in alle opzichten. Kijk eens hoe ze hier nog werken met een brouwinstallatie uit de jaren ’20, met open koelschip, Baudelot koeler en open vergistingskuip!”

In mei en juni is Henk Wesselink veel op pad als reisleider. Hij werkt als gids voor Beercycling, een bedrijf dat fietstrips langs brouwerijen aanbiedt. Tijdens die reizen bezoekt hij de leukste brouwerijen en onderhoudt persoonlijke contacten met brouwers. Henk komt altijd enthousiast en geïnspireerd terug. Zo is hij net terug van een top bezoek  aan Brouwerij De Dolle Brouwers.

Beleef een bezoek aan de Dolle als onderdeel van mooie bierreis

Je kunt dit ook allemaal beleven. En nog veel meer. Want een bezoek aan deze brouwerij is maar 1 van de onderdelen van onze biertrip. Zie ook onze bierreizen!

Stomend koelschip bij brouwerij De Dolle brouwers

Stomend koelschip bij brouwerij De Dolle brouwers. Je kunt de brouwerij bezoeken, Bierevents heeft een mooi arrangement waar dit bezoek inzit!

 

Ontmoeting met de brouwer van De Dolle Brouwers
Ontmoeting met de brouwer van De Dolle Brouwers. En: gestoken in kleding van de brouwerij

 

Altijd lekker: Oerbier
Altijd lekker: een glas Oerbier!
Mooie bierrondleiding bij de Dolle Brouwers
Getagd op: