Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Juni 2020. Ook Bierevents ontkomt niet aan de gevolgen van het coronavirus. Sterker nog, de getroffen maatregelen om het virus in te dammen hebben een grote impact op de meeste van onze activiteiten.

Bierproeverijen

Tot 1 juni kunnen we geen proeverijen organiseren. Reeds geboekte proeverijen in die periode zijn geannuleerd. Naar keuze worden proeverijen verzet of terugbetaald. Je kunt wel proeverijen boeken voor na 1 juni. Mochten deze onverhoopt ook moeten worden geannuleerd dan krijg je je geld terug.

Biertrips

Tot 1 juni kunnen we geen biertrips organiseren. Reeds geboekte biertrips in die periode zijn geannuleerd. Naar keuze worden ze verzet of terugbetaald. Je kunt wel een biertrip boeken voor data na 1 juni. Mochten die onverhoopt moeten worden geannuleerd dan krijg je je geld terug. Voor de beslissing of de trip wel of niet kan doorgaan volgen wij allereerst de adviezen en richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheden.

Beercycling

Alle tours van onze zusterorganisatie Beercycling tot 1 juni zijn geannuleerd. Voor de tours later dit seizoen houden we vinger aan de pols met de deelnemers, en we volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM , CDC, de Amerikaanse Federale Overheid, en de overheid in het land van bestemming.

Hop advies en verkoop planten

Advies over aanleg van een hopveld, en de verkoop van hopplanten gaan gewoon door. Zolang PostNL paketten kan blijven bezorgen kunnen wij bestellingen blijven verzenden.

Het allerbelangrijkste

Onze gedachten uit naar al onze businesspartners die het ongekend moeilijk hebben nu: brouwerijen, horeca en de hele toerisme sector. De impact is ongekend en zal nog lang voelbaar blijven. Het allerbelangrijkste is en blijft echter de gezondheid van iedereen om ons heen.

We hopen uiteraard heel snel op betere tijden. Daarom drukken we graag iedereen op het hart zich te houden aan de maatregelen die ons worden opgelegd, hoe vervelend en saai het ook is. Dit is het enige wat we zelf kunnen doen om deze periode zo snel mogelijk af te kunnen sluiten.

Impact corona op activiteiten Bierevents
Getagd op: