Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

15  maart 2018. Een mooie dag vandaag: een zending met duizenden nieuwe hopplanten kwam vandaag aan in Nederland. De planten moeten zo snel mogelijk de grond in, dus we gaan direct op weg om ze af te leveren.

leveren nieuwe hopplanten Maallust
Henk Timmerman neemt de hopplanten in ontvangst namens PI Veenhuizen. Rechts: Henk Wesselink (Bierevents)

De planten zijn bijvoorbeeld voor Bierbrouwerij Maallust, die samenwerkt met het Agrarisch Landbouwbedrijf van de P.I Veenhuizen. Ook zijn er hopplanten voor Noord-Nederlands hop, Hogenelst Hop, de gebroeders Koop uit Usquert en ook Bierbrouwerij De Roos anno 1877.

Hobbytelers hop

Bierevents heeft ook verschillende rassen voor een aantal hobbytelers besteld. Denk bekende Europese rassen. De Nederlandse hopcultuur krijgt vorm, en er zit nog meer in het vat! Ook hoptelen? Vraag ons advies of bestel direct planten van topkwaliteit!

Contact over hopplanten

App of bel gerust naar  06 – 518 138 72
Mailen kan ook: info@bierevents.nl

Nieuwe hopplanten voor velden in heel Nederland
Getagd op: