Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Amerikaanse hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Henri Reuchlin, oprichter van Het Bierburo woonde de lancering van het Duuster Wit bij. Duuster Wit is het eerste bier van het Epe Bier Collectief. Hij schrijft er over op zijn blog:

De presentatie vindt plaats in het hopveld dat Henk Wesselink vorig jaar in Epe heeft aangelegd. Een toepasselijke en natuurlijke locatie om een nieuw bier ten doop te houden. Henk Overbosch, een van de andere leden van het collectief vertelt over “Proef de zomer”, een initiatief om samen met lokale ondernemers mooie bier/spijs combinaties op de kaart te zetten, waarna sommelier Edwin Raben de tap met passie en zwier bedient en iedereen van bier voorziet. Tot mijn verrassing en vreugde is ook Gulpener hopkoningin Betty van de partij om van het nieuwe bier te genieten. De zon schijnt niet alleen over de opschietende hopranken, maar ook in het glas. Een mooi kruidig en fris bier, dat de zomer in Epe zeker meer smaak zal geven.

Henri Reuchlin blogt over introductie Duuster Wit