Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

Henk Wesselink van Bierevents is gids bij www.beercycling.com. De Fietsersbond pikte het onderwerp beercycling op, en maakte er een boeiend artikel over. Het artikel ‘Fietsen langs brouwerijen’ haalde zelfs de cover van De Vogelvrije Fietser. Dit is het blad van de fietsersbond.

Het is weer zomer. In België en Nederland fietsen kleine groepjes Amerikanen om de locale cultuur van bier te verkennen.
Gemiddeld fietsen ze zo’n 60 km per dag. De fietsers krijgen speciale rondleidingen door ambachtelijke bierbrouwerijen, genieten van bierdiners en bezoeken bijzondere biercafé’s. Bovendien ontmoeten ze andere liefhebbers van speciaalbier. De gedeelde passie maakt de vakantie al snel tot een onvergetelijke ervaring.

Tijdschrift de Vogelvrije Fietser
Tijdschrift de Vogelvrije Fietser


Foto’s: Peter Arno Boer.

Vogelvrije fietser zet Beercycling op de cover
Getagd op: