Hopplanten kopen? Reserveer ze vast! Hopplanten kopen voor je eigen bier Hopplanten per post Hopplanten te koop Jopen gebruikt verse hop in destillaat O de Vie Amerikaanse hopplanten te koop Platform Nederlandse Hoptelers gestart Mooie hopoogst 2016 Westvleteren nummer 1 bij blindproeverij in Ede Hoptelers kijken terug op hopseizoen 2017

24 november 2016. Bierevents presenteerde een mooie en gevarieerde reeks van bockbieren tijdens een bierproeverij die een sportvereniging aanbood aan haar sponsors en vrijwilligers.

De aanwezigen konden proeven van het best gewaardeerde bockbier van de grote Nederlandse brouwers, bockbier op basis van 4 granen, het beste bockbier volgens de vakjury bij het PINT Bockbierfestival, het lekkerste bokbier 2016 (volgens een publieksjury) in de categorie zware bockbieren, een bockbier met gerookte mout en rijping met houtsnippers en tenslotte een krachtige dubbelbock van Jopen uit Haarlem.

Enthousiaste bezoeker helpt bij het inschenken van het bockbier
Enthousiaste bezoeker helpt bij het inschenken van het bockbier

 

Dynamische bockbierproeverij
Dynamische bockbierproeverij
Ontvangst met Deus bier
Ontvangst met Deus bier

Natuurlijk werden de bieren in kleine proefglazen geschonken en vele deelnemers lieten zich verrassen door smaken die zij nog nooit ervaren hadden. Enkele ervaren bierliefhebbers verheugden ruim van te voren op de meer bijzondere bockbieren die in de loop van de avond geserveerd werden. Er waren zelfs gasten die met plezier kwamen helpen met inschenken!

We kijken terug op een geslaagde avond voor alle deelnemers!

 

Leuke bierproeverij sportvereniging